Βοηθήστε μας να γίνουμε 50 !

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Γεια σας!Λοιπόν πρώτα από όλα θέλω να σας πω πως θα μετακομίσω οπότε αυτό θα πάρει κάποιες μέρες για αυτό δεν θα μπαίνω stardoll για κάποιο χρονικό διάστημα(το πολύ πολύ μέχρι την άλλη Τρίτη).

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε.Σήμερα έφτασαν στο stardoll οι νέες κούκλες είναι πολλές!Είναι το γκρουπ 2ΝΕ1


Μερικά πράγματα για αυτούς:

Προ-ντεμπούτο
Η ομάδα για πρώτη φορά αναφέρθηκε από τον Τύπο στα τέλη του 2008. Η YG Entertainment ανακοίνωσε ότι η ομάδα θα αποτελείται από τέσσερα μέλη και το ντεμπούτο θα δημιουργιθεί το Μάιο του 2009.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η ομάδα είχε εκπαιδευτεί για 4 χρόνια, και ότι το ντεμπούτο άλμπουμ τους θα περιέχει τραγούδια που παράγονται από τον ηγέτη 1TYM Teddy Park.  Το όνομα της ομάδας ήταν αρχικά "21". Ωστόσο, λόγω της ανακάλυψης ενός τραγουδιστή με το ίδιο όνομα, η ομάδα γρήγορα μετονομάστηκε σε «2NE1"
 2009: Ντεμπούτο
Σε συνεργασία με το Big Bang, το πρώτο τραγούδι των 2NE1 ήταν «Lollipop», ψηφιακά κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 2009.  Το τραγούδι δημιουργήθηκε για την LG για την προώθηση τηλέφωνο Cyon τους. Το μουσικό βίντεο έκανε το ντεμπούτο του στις 28 Μαρτίου 2009. "Δεν με νοιάζει" (2009)

"Go Away" (2010)

Το τραγούδι "Go Away" χτύπησε νούμερο ένα στην Κορέα.
Το πρώτο στούντιο και full length άλμπουμ (σε κανέναν) κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2010 και ήταν μια τεράστια επιτυχία Το άλμπουμ περιέχει 12 κομμάτια των οποίων τρία τραγούδια τίτλο, δηλαδή "χτυπήστε τα χέρια σας» (Κορέα:. "박수 쳐" ), "Go Away" και "Δεν είναι δυνατή η Κανείς δεν", τα οποία προωθούνται ταυτόχρονα. Οι 2NE1 κατέκτησαν την πρώτη θέση στην Mnet m! Αντίστροφη μέτρηση για το "χτυπήστε τα χέρια σας" την ημέρα της επιστροφή τους, ακολουθούμενο από ένα Κ-Διάγραμμα κερδίσει την επόμενη ημέρα κατά την Τράπεζα Μουσική KBS για το "Go Away", και ένα Mutizen μια εβδομάδα μετά την SBS Inkigayo επιστροφή τους για το "Δεν είναι δυνατή η Κανείς δεν . " Συνολικά, 2NE1 κατέκτησε την πρώτη θέση έντεκα φορές σε διάφορες μουσικές παραστάσεις.

Μερικές φωτογραφίες τους:
Πολλά φιλάκια,zoze_cool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου